IMG_1870edit.JPG

UNIIKKEJA KALUSTEITA LUONTOON
JA URBAANIIN MAISEMAAN

Autamme toteuttamaan visiosi mukaiset kalusteet. Tarjoamme suunnitteluapua, ja räätälöimme kalusteista yksilöllisiä kokonaisuuksia.

SUUNNITTELU JA TUOTANTO

Suunnittelemme kalusteet jokaisen kohteen erityisiin tarpeisiin. Räätälöimme valmiita kalustemalleja materiaalien ja mitoituksen osalta, tai suunnittelemme kokonaan uusia kalusteita. Palvelumme on nopeaa ja joustavaa, ja sekä suunnittelu että tuotanto tapahtuvat Suomessa. 

KEIDEN KANSSA TEEMME YHTEISTYÖTÄ?

 

Yhteistyökumppaneitamme ovat arkkitehti- ja suunnittelutoimistot ja kaupunkien suunnittelijat. Kun heillä on työn alla kohde, johon toivotaan erityisiä kalusteita, me autamme valitsemaan, räätälöimään tai suunnittelemaan juuri sopivan kalustekokonaisuuden. 

 

VALMIIT MALLISTOT TAI RÄÄTÄLÖINTI

 

Jos mallistostamme ei löydy sopivaa kalustetta valmiina, voimme muokata olemassa olevia mallejamme, tai konseptoida täysin uusia kalusteita. 

 

TUOTANTO

 

Kun oikea kalusteratkaisu on löytynyt, valmistamme sen nopeasti ja kustannustehokkaasti, erinomaisten suomalaisten kumppaneidemme kanssa. 

 

Laajan kumppaniverkostomme ansiosta voimme toteuttaa kalusteita kaikista materiaaleista ja materiaaliyhdistelmistä. 

 

Voimme toteuttaa kaikenkokoisia kokonaisuuksia: pienistä, muutaman kappaleen eristä suuriin sarjoihin. Varsinkin pienissä erissä käsityön osuus on usein suuri. 


 

UNIIKIT TOTEUTUKSET

 

Kalusteemme ovat usein uniikkeja. Silloinkin kun toimitamme kalusteita valmiista mallistoistamme (Naantali, Aitta, Iisalmi jne.), tyypillisesti kalusteita on räätälöity mitoituksen, materiaalien, tai esim. värityksen osalta. 

 

KOHTEET

 

Sopivia kohteita ovat esim. kaupunkikeskustojen kävelykadut, puistot ja torit, ulkoilualueet, koulujen tai muiden julkisten rakennusten pihat, taloyhtiöiden pihat, ja esim. yritysten pääkonttorit ja hotellit. 

IMG_1840.JPG
IMG_1874.JPG
 
Misty Forest Reflection
Dry Fields
White WIld Flowers

Jos olet kiinnostunut ulkokalusteistamme tai etsit sopivia kalusteita kohteeseesi,
ole yhteydessä.
Me autamme toteuttamaan visiosi!