Flowers on Wood

REFERENSSEJÄ

Esimerkkejä toimitetuista kalusteista

Käyrälammen ulkoilureitti

Hirrestä valmistetut kalusteet pääsivät somistamaan metsäympäristöä sekä tarjoamaan paikan levähtää ja ruokailla luontoretken lomassa.

Kouvolan Käyrälammen ulkoilureitiltä löytyy massiivisia AITTA-pöytäryhmiä, hienoissa maisemissa vesistön äärellä. Kolme metriä pitkillä penkeillä mahtuu istumaan isompikin seurue. Pöytien teräsjalat on sijoitettu kauemmas päädyistä, jotta pöydät ovat esteettömiä pyörätuolia käyttäville.

Mäntyhirsi hohtaa kauniissa syysmaisemassa… 

(kuvat: Liisa Mäkitalo ja Abau Design)

Salon AITTA-penkit

Salon urheilupuiston vieressä kulkevan Vähäjoen varteen tehdään uutta, viihtyisää ulkoilureittiä. Vankkoja AITTA-penkkejä on sijoitettu reitin varrelle molemmin puolin jokea, viehättävästi kumpuilevan reitin varrelle. Penkit toteutettin corten-teräsrungoilla, jotka vähitellen keräävät pintaansa punaruskean patinan. 

Turun nojailukaiteet

Turun uuden kauppatorin viimeistely on syksyllä 2022 vielä käynnissä. Lähes valmiina ovat jo nojailukaiteet, jotka suunniteltiin torille sekä tarjoamaan lisää istuma/nojailutilaa, että toimimaan tilanjakajina. Kaiteet ohjaavat pyöräliikennettä pois torin kävelyalueelta, kaiteiden toiselle puolelle pyörätelineiden taakse. Vankat nojailukaiteet on valmistettu suomalaisesta lehtikuusesta, joka ajan myötä muuttuu kauniin harmaaksi. 

Asemapäällikön puisto

Naantali-malliston penkkejä hauskana oleskeluryhmänä uuden taloyhtiön piha-aukiolla Naantalin keskustassa. 

 

Rakennusten ja ulkokalusteiden yhteensopivat materiaalit ja väritys luovat kohteeseen erittäin viimeistellyn ja harmonisen vaikutelman. 

Salon NAANTALI-penkki

Salon Vähäjoen varren ulkoilureitille toimitettiin myös Naantali-malliston kaareva penkki. Penkkiä ei ole vielä asennettu paikalleen, vaan se odottaa kärsivällisesti asennusvuoroaan istuinpengerryksessä. Corten-teräksestä tehty runko on jo saanut väriä pintaansa… 

Lounatuulen rantapuisto

Iloisen värisiä Naantali-malliston divaaneja Lounatuulen venesataman viereisessä puistossa. 

Nämä divaanit on sijoitettu erilleen muista kalusteista, ja niille voi istahtaa loikoilemaan omassa rauhassaan. 

Asemapäällikön puisto

Naantali-malliston penkkejä hauskana oleskeluryhmänä uuden taloyhtiön piha-aukiolla Naantalin keskustassa. 

 

Rakennusten ja ulkokalusteiden yhteensopivat materiaalit ja väritys luovat kohteeseen erittäin viimeistellyn ja harmonisen vaikutelman. 

NAANTALI -mallisto Naantalissa

 Auringon sävyillä leikittelevät NAANTALI -malliston penkit ja aurinkotuolit Naantalin kesässä, uuden asuntomessualueen laitureilla.

Kalevankankaan jäteastioiden verhous

Hautausmaan jäteastiat olivat edelleen toimintakunnossa, mutta paikoin kolhiintuneet pahasti, ja vuosien saatossa korjailtu maalipinta oli epätasainen. Jäteastiat pistivät silmään Kalevankankaan arvokkaalla vanhalla hautausmaalla, ja loivat levottoman, jopa epäsiistin vaikutelman. Corten-teräksestä valmistetut verhoukset rauhoittivat ja yhtenäistivät maisemaa. Verhoukset ovat koruttoman pelkistettyjä ja ajattomia, ja kestävät käytön kolhut ja vaihtelevat säät. 

AITTA -mallisto Hämeenlinnassa

Hämeenlinnaan asennetut uudet AITTA -malliston penkit sopivat sekä puistoympäristöön että veden läheisyyteen. Urbaaniin maisemaan valitut hirret ovat peräisin eräästä vanhasta riihestä Hartolan alueelta, Onalin tilalta. Hirret pitivät riihtä pystyssä vuodesta 1854, kunnes ne vuonna 2022 saivat viimein uuden kodin.

Istutusastiat Porvoossa

Monikäyttöinen istutusastiamme Porvoossa. Istutusastiaa voi säädettävän pohjalevyn ansiosta käyttää muun muassa puille, pensaille tai kukkaistutuksille. Astian voi eristää, mikä pidentää kylmänarkojen kasvien elinkaarta.