top of page
2023-10-pitka AITTA-penkki rannalla-2.jpg

AITTA

Design from Finland logo.png

Upeat, vankat ja kestävät AITTA-malliston kalusteet tehdään massiivisesta hirrestä. Puumateriaali voi olla uutta hirttä (mänty, lehtikuusi, douglas-kuusi) tai vanhaa, käytöstä poistettua kierrätyshirttä.

Mallistomme on erittäin muuntautumiskykyinen. Tee AITASTA näköisesi.

AITTA-malliston tuotteet on suunniteltu modulaariksi ja siten niistä voidaan rakentaa laajempiakin kokonaisuuksia. Selkeän muotokielen ja mallistokohtaisen mitoituksen ansiosta eri tuotteita voidaan yhdistellä monenlaisiin tarpeisiin.

 

Mitoitusta voi muokata monin tavoin. Kalusteita voidaan korottaa tai madaltaa tarpeen mukaan, tai esim. sijoittaa pöytäryhmän jalat siten, että pöytään on esteetön pääsy pyörätuolilla. Lapsille AITTA-malliston kalusteista voidaan koota leikkimään innostavia kokonaisuuksia.

 

Koot: Hirsien perusmitoitus on 25 x 25 (kun hirsiä tulee penkkeihin kaksi rinnakkain) ja 15 x 15 cm (kun kolme rinnakkain). Penkkien pituus on vapaasti valittavissa.

Hirret ovat hiottuja ja reunapyöristettyjä, omalla käsittelemättömällä puupinnallaan, joka ajan myötä harmaantuu. Lehtikuusesta ja douglas-kuusesta valmistettaessa pintaa ei tarvitse huoltaa puuöljyllä. Mäntyhirren kestävyyttä voi parantaa vuotuisella öljyämisellä, jolloin pintaa voi myös sävyttää toivottuun suuntaan.

Tutustu AITTA-malliston mahdollisuuksiin videon avulla!

AITTA video

AITTA-malliston kalusteita voi valmistaa myös vanhasta, kierrätetystä hirrestä.

AITTA-kalusteissa käytetään pääasiassa PYLVÄS- ja KEHYS-tyypin jalkoja. Vertaile jalkatyyppejä alta.

Design from Finland logo.png
bottom of page