top of page
Sunny Backyard

KAVERIT

Uusi puutarhakalusteiden sarja KAVERIT on kehitetty yhdessä suunnittelutoimisto Nomaji:n* kanssa. Kehitystyön tavoitteena on ollut kaunis, kestävä ja luonnonläheinen tuoteperhe, josta voidaan koota yhtenäinen, toimiva kokonaisuus kunkin kohteen tarpeisiin.

 

Malliston ensimmäiset tuotteet ovat puutarhajätteiden kompostoimiseen tarkoitettu VARIS, ja pihan leikkikalujen ja muiden välineiden säilyttämiseen tarkoitettu HARAKKA.

 

Laadukkaista materiaaleista valmistetut vankat pihakalusteet sopivat erinomaisesti esim. taloyhtiöiden, päiväkotien ja omakotitalojen pihoihin. Molempien tilavuus on n. kuution (1 m3).

 

Pihakalusteiden detaljiikka on yhtenäinen, jotta kalusteet muodostavat yhdessä eheän kokonaisuuden. Malleissa on pieniä eroja käyttötarkoituksesta riippuen; komposti esimerkiksi on ilmava joka suunnasta ja auki pohjasta, kun taas välinelaatikossa on pohja ja vedeltä suojaava kansi.

 

Kannet ja luukut voidaan lukita. Saranointi on yksinkertainen ja toimintavarma, ja mitoituksessa on huomioitu kalusteiden turvallisuus pihapiirissä.

 

VARIS-puutarhakomposti-kiinni_A.jpg
VARIS-puutarhakomposti-auki_A.jpg
Sunny Backyard

Malliston tuotteet toteutetaan lähtökohtaisesti käsittelemättömästä, luontaisesti harmaantuvasta lehtikuusesta, ja helat ovat ruostumatonta terästä. Pihakalusteet voidaan valmistaa myös muista puumateriaaleista, jos esim. käyttökohteen ilmeeseen sopii paremmin tietyllä sävyllä öljytty tai maalattu puu.

 

Mallisto laajenee seuraavien projektien myötä. Jos sinun kohteessasi on tarvetta kalusteelle mitä tuoteperheestä ei vielä löydy, ota yhteyttä!

Tuotteet

*Nomaji on maisema- ja kaupunkisuunnittelun alalla toimiva suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut ekologisesti ja sosiaalisesti toimivien ratkaisujen kehittämiseen. Nomajin työssä tavoitteena on kokonaisvaltainen kestävyys, joka lähtee ympäristöstä huolehtimisesta ja joka tuottaa yhteiskunnallista arvoa. Nomajin suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut kattavat maiseman kokonaisuutena, niin rakennetun kuin rakentamattoman ympäristön, maaseudulla ja kaupungissa. Lue lisää täältä.

Nomaji
bottom of page