top of page
Clear Water Lake

IISALMI

Design from Finland logo.png

IISALMI -mallistosta

IISALMI ON UUDISTUNUT KLASSIKKO

Tämä mallisto sai alkunsa tarpeesta suunnitella penkki, joka sopisi Iisalmen keskustan arvokkaan vanhan Kirkkopuiston ilmeeseen, ja täyttäisi nykyaikaiset esteettömyyden vaatimukset. Työn tuloksena syntyi selkeälinjainen, tyylikäs ja ajaton puistonpenkki, joka pian laajeni kokonaiseksi kalusteperheeksi. Malliston vankan teräsputkirungon ansiosta kalusteilla on pitkä elinkaari, ja yksittäisiä puuosia on helppo tarvittaessa vaihtaa.

Iisalmi penkki 3 istuttava-cropped.jpeg

PALJON VÄRIVAIHTOEHTOJA

Malliston saa sovitettua moneen kohteeseen sekä säätämällä mitoitusta että muuttamalla kalusteiden värejä.
Teräsrungot voidaan toteuttaa kuumasinkittyinä tai maalattuina, ja puutasot käsittelemättömästä lehtikuusesta tai maalattuina halutulla RAL-sävyllä.
Klassisen rauhallinen penkki muuttuu esim. pastellin vihreänä pirteän leikkisäksi. Värivalinnoilla voi tavoittaa aivan toisen aikakauden ilmeen.

KAUPUNKIIN JA PUISTOIHIN
Tämä penkki on talven aikana laajentunut kokonaiseksi kalustemallistoksi, johon sisältyy erilaisten penkkien ja pöytäryhmien lisäksi mm. pyöräteline ja opasteteline.

TALOYHTIÖN PIHALLE
Erään taloyhtiön pihapiiriin laajensimme mallistoa mm. tuoliin yhdistettävällä rahilla, lepotuolilla, istutuslaatikolla ja -istutuspöydällä.

PALVELUTALON PIHALLE
Iisalmi-mallistoon sisältyy myös kevyempiä pihakalusteita, joita suunnittelimme kaupungin palvelutalon yksityiselle pihalle. Näitä ovat mm. pyörätuoli-mitoitettu pöytä, pyöreä kahvipöytä, ja pinottavat tuolit käsinojilla ja ilman.

Tuotteet  I  Penkit

Galleria
IISALMI-mallisto on erittäin muuntautumiskykyinen.
Puuosat ja teräsrungot voidaan toteuttaa useilla eri väreillä.

Puuosat on myös helppo korvata kestävillä 100% kierrätysmuovilankuilla. 
Mitoitusta voi muokata, ja mallistoon on helppo lisätä uusia kalustetyyppejä.
Millainen toteutus sopisi parhaiten sinun kohteeseesi?

Design from Finland logo.png
bottom of page