top of page

Huolto

Toimitamme kaikkiin tuotteisiimme varaosia. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuluvien osien vaihdettavuuteen ja pitkäikäisyyteen.

Takuu

Tuotteidemme laatu on meille tärkeää ja haluamme, että olet asiakkaanamme tyytyväinen.

 

Tuotteissamme on 5 vuoden toiminta- ja materiaalitakuu. Takuu koskee kaikkia toimintavirheitä ja valmistusvirheitä, jotka ilmenevät takuuajan puitteissa. Takuuseen kuuluvat tarvittavat varaosat.

 

Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuluvien osien vaihdettavuuteen ja pitkäikäisyyteen. Huolellisessa käytössä nämä ulkokalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä.

 

Takuu ei koske normaalista käytöstä johtuvaa kulumista tai virheitä, jotka ilmenevät tuotteessa toimintoihin tai ulkonäköön itse tehtyjen muutosten jälkeen, tai esim. ilkivallan, vahingonteon tai väärinkäytön seurauksena.

Jos haluatte tehdä tuotteesta reklamaation, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Me selvitämme kuuluuko ongelma takuun piiriin. Jos ongelma kuuluu takuuseen, toimitamme varaosat, tai korvaamme tuotteen uudella tai vastaavalla tuotteella.

River

Reklamaatiot

Kaikki tuotteet tulee tarkastaa kun olet vastaanottanut lähetyksen. Näkyvät kuljetusvauriot sekä tuotteessa että pakkauksessa tulee merkitä rahtikirjaan heti kun tuotetta vastaanotetaan, ennen rahtikirjan kuittaamista. Piilovauriot tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme 7 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta. Myös muut reklamaatiot ovat välittömästi ilmoitettava asiakaspalveluumme.

Jos jokin asia mietityttää, ole meihin vapaasti yhteydessä!

bottom of page