top of page
Flowers on Wood

REFERENSSEJÄ

Esimerkkejä toimitetuista kalusteista

Käyrälammen ulkoilureitti

Hirrestä valmistetut kalusteet pääsivät somistamaan metsäympäristöä sekä tarjoamaan paikan levähtää ja ruokailla luontoretken lomassa.

Kouvolan Käyrälammen ulkoilureitiltä löytyy massiivisia AITTA-pöytäryhmiä, hienoissa maisemissa vesistön äärellä. Kolme metriä pitkillä penkeillä mahtuu istumaan isompikin seurue. Pöytien teräsjalat on sijoitettu kauemmas päädyistä, jotta pöydät ovat esteettömiä pyörätuolia käyttäville.

Mäntyhirsi hohtaa kauniissa syysmaisemassa… 

(kuvat: Liisa Mäkitalo ja Abau Design)

Salon AITTA-penkit

Salon urheilupuiston vieressä kulkevan Vähäjoen varteen tehdään uutta, viihtyisää ulkoilureittiä. Vankkoja AITTA-penkkejä on sijoitettu reitin varrelle molemmin puolin jokea, viehättävästi kumpuilevan reitin varrelle. Penkit toteutettin corten-teräsrungoilla, jotka vähitellen keräävät pintaansa punaruskean patinan. 

Turun nojailukaiteet

Turun uuden kauppatorin viimeistely on syksyllä 2022 vielä käynnissä. Lähes valmiina ovat jo nojailukaiteet, jotka suunniteltiin torille sekä tarjoamaan lisää istuma/nojailutilaa, että toimimaan tilanjakajina. Kaiteet ohjaavat pyöräliikennettä pois torin kävelyalueelta, kaiteiden toiselle puolelle pyörätelineiden taakse. Vankat nojailukaiteet on valmistettu suomalaisesta lehtikuusesta, joka ajan myötä muuttuu kauniin harmaaksi. 

Kuumasinkitystä ja maalatusta teräksestä valmistamamme, korkeilla kasvutuilla varustetut suuret istutusastiat pääsivät Tampereella Pyynikin Parkin upean vanha tiilirakennuksen pihapiiriin. Loppukeväästä 2022 asennetuissa istutusastioissa eivät kasvit ole vielä ehtineet kivuta kovin korkealle, mutta jo nyt näkee, että tuosta vihreän, punaisen ja mustan yhdistelmästä tulee todella hieno.

Pyynikin Parkin istutusastiat
Salon NAANTALI-penkki

Salon Vähäjoen varren ulkoilureitille toimitettiin myös Naantali-malliston kaareva penkki. Penkkiä ei ole vielä asennettu paikalleen, vaan se odottaa kärsivällisesti asennusvuoroaan istuinpengerryksessä. Corten-teräksestä tehty runko on jo saanut väriä pintaansa…