top of page

Maintenance

All parts used in our products are replaceable. We pay great attention to replaceability and longevity when designing details and small parts.

Warranty

Tuotteidemme laatu on meille tärkeää ja haluamme, että olet asiakkaanamme tyytyväinen.

 

Tuotteissamme on 5 vuoden toiminta- ja materiaalitakuu. Takuu koskee kaikkia toimintavirheitä ja valmistusvirheitä, jotka ilmenevät takuuajan puitteissa. Takuuseen kuuluvat tarvittavat varaosat.

 

Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuluvien osien vaihdettavuuteen ja pitkäikäisyyteen. Huolellisessa käytössä nämä ulkokalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä.

 

Takuu ei koske normaalista käytöstä johtuvaa kulumista tai virheitä, jotka ilmenevät tuotteessa toimintoihin tai ulkonäköön itse tehtyjen muutosten jälkeen, tai esim. ilkivallan, vahingonteon tai väärinkäytön seurauksena.

Jos haluatte tehdä tuotteesta reklamaation, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Me selvitämme kuuluuko ongelma takuun piiriin. Jos ongelma kuuluu takuuseen, toimitamme varaosat, tai korvaamme tuotteen uudella tai vastaavalla tuotteella.

River

Reclamation

All products should be reviewed after receiving the shipment. Visible damages in either the product or the packaging (caused by transport) should be marked in the waybill as the product is being received, before signing the waybill. Hidden damages must be reported to our customer care within 7 days of receiving the product. Any other reclamations should also be reported to our customer care.

If you have any questions, don't hesitate to contact us!

bottom of page